keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Lankakaupan talvi - Kate Jacobs

Englanninkielinen alkuperäisteos 2009 Knit the season.
Sivumäärä 347



Lyhyesti omin sanoin:

Joulu lähestyy, mutta sen lisäksi aletaan valmistautua Anitan ja Martyn häihin. Myös jollekulle muulle soivat hääkellot samoihin aikoihin.
Georgian tytär Dakota yrittää selvitä elämästä ja sen solmuista ja tehdä itsenäisiä päätöksiä. Asioiden tärkeysjärjestys ei ehkä olekaan hänelle vielä täysin selvää. Samalla hän kutoo loppuun äitinsä aloittamaa neuletta ja ystäviensä kautta opettelee tuntemaan äitiään myös siskona, ystävänä, rakatstettuna ja paljona muuna.

"Joulupäivän aamuna Dakota tunsi itsensä aina pikkulapseksi, kun hänet valtasi niin ylivoimainen halu tyhjentää joulusukka ja metsästää suklaanamusia, että hän suorastaan ponnahti istumaan vuoteessaan. "Herätys unikeko" mummi sanoi sikeästi nukkuvalla Dakotalle. Dakotan suu oli auki ja hänen kainalossaan oli lähes valmis kamelin- ja turkoosinvärinen villapaita. "sinulta menee pian joulu sivusuun"!


Mielipide:

Perushömppää, ihan kivaa iltalukemista jos ei halua ajatella lukemaansa. Tämä kirja ei saanut minua ahmimaan itseään, saati lukemaan montaa tuntia putkeen. Pikkuhiljaa, muutama luku kerrallaan sain tämän kahlattua läpi. Pidin sarjan ekasta kirjasta (Pieni lankakauppa), mutta jatko-osat ovat olleet vähän pettymyksiä.
Tähtiä annan kolme:
***

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen kuukauden katsaus

 Koontipostaus huhti-, touko- ja kesäkuulta.  Bloggaaminen on ollut tauolla perheen sairaustapauksen vuoksi. Instagramiin olen päivittänyt ...