maanantai 29. huhtikuuta 2013

Huhtikuussa luetut:

Hohhoo, mikä hyvä kuukausi!
Huhtikuukin vierähti aivan supernopeaa, mutta silti minulla oli aikaa hyville kirjoille. Elikkäs kaikenkaikkiaan luin viisi(5) kirjaa, joista kaikki olivat naisten kirjoittamia, eikä yksikään ollut kotimainen :)

Unien järvi - Kim Edwards
Hullujenhuone - Karin Fossum
Tarkoitettu - Ally Condie
En tahdo kuolla, en vain jaksa elää - Ann Heberlein
Frankenstein - Mary Shelley

Toivotaan taas, että lukutahti säilyy (tai paranee) ja löydän uusia kivoja kirjoja luettavaksi ja arvioitavaksi. Onko lukijoilla ehdotuksia, mitä voisin lukea ja mistä mahdollisesti haluaisitte arviointia? Hyviä lukuvinkkejä otetaan ilman muuta vastaan mistä genrestä tahansa :)

2 kommenttia:

  1. No yritän päätellä kirjamakuasi huhtikuussa luettujen kirjojen pohjalta. Koska luit Frankensteinin, suosittelisin Draculaa. Ally Condien kirjan vuoksi taas vinkkaisin, että voisit ehkä pitää Lauren Oliverin Delirium-trilogiasta ja Kazuo Ishiguron Ole luonani aina -kirjasta. En ole lukenut Hullujenhuonetta, mutta samanlaista aihepiiriä taitaa kuitenkin olla Paolo Coelhon Veronica tahtoo kuolla -kirjassa.

    Toivottavasti onnistuin suosittelemaan jotakin vielä lukematonta ja sinua kiinnostavaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lauren Oliverin kirjat ovat minulle jo tuttuja, mutta nuo muut kuulostavat ihan kiinnostavilta :) Kiitos vinkeistä! :)

      Poista

Kolmen kuukauden katsaus

 Koontipostaus huhti-, touko- ja kesäkuulta.  Bloggaaminen on ollut tauolla perheen sairaustapauksen vuoksi. Instagramiin olen päivittänyt ...