sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Veren sitomat - Charlaine Harris

Alkuperäisteos 2008 from dead to worst.



Lyhyesti:

Hurrikaani Katrinan aiheuttamien tuhojen ja vampyyrien huippukokouksessa tapahtuneen räjähdyksen jälkeen Sookie on pyörällä päästään. Hän toivoisi elämän palaavan normaaliksi, mutta yliluonnollisessa maailmassa kuhisee. Ihmissusien lauman vihanpito johtaa naisten ja lasten murhiin, ja vampyyrit saavat vieraita, jotka yrittävät ottaa haltuunsa heikentyneen valtakunnan.
 Kaiken lisäksi Sookien ihmistiikeripoikaystävä Quinn on ollut kateissa räjähdyksestä asti.Koska Sookie on lauman ystävä ja hänellä on veriside Eric Northmaniin, paikallisen vampyyriyhteisön johtajaan, on selvää, että levottomuudet koskettavat myös hänen elämäänsä. Kun kamppailut viimein laantuvat ja kylmä veri lakkaa virtaamasta, hänen maailmansa on peruuttamattomasti toinen.
Mielipide:

Sookie jatkaa seikkailujaan. Toistan ehkä itseäni kun sanon, että kirja ei ollut hyvä eikä huono. Normaali, perus Sookie Stackhouse- romaani. Kaipaisin jotain uutta näihin. Okei, onhan niissä aina erilaisia tapahtumia, mutta peruskaava on mielestäni aikalailla sama. Romantiikkaakaan ei juurikaan tässä ollut :P
Tähtiä kolme:
***

2 kommenttia:

  1. Monesko sarjan kirja tämä on? Tämän lukemisesta on sen verran kauan, että en enää muista, mitä tästä olen pitänyt. Kaikkia Sookie-kirjoja olen kyllä pitänyt viihdyttävinä, ja tällä hetkellä odotan vihoviimeistä kirjaa kirjastosta. Jännittää lukea, miten sarja päättyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli kahdeksas. Kyllä nämä kirjat suht viihdyttäviä ovat, helppo ja nopealukuisia :)

      Poista

Kolmen kuukauden katsaus

 Koontipostaus huhti-, touko- ja kesäkuulta.  Bloggaaminen on ollut tauolla perheen sairaustapauksen vuoksi. Instagramiin olen päivittänyt ...