tiistai 20. elokuuta 2013

Mustat kalat - Eeva Tenhunen

Sivumäärä 422



Lyhyesti:

Olavinlinnassa tungeksii monenmaalaisia turisteja ja opiskelijat paimentavat laumaa. Paikalla on Liisa ystävineen ja kepeään kesäkuvaan mahtuu mukaan romantiikkaa ja mustasukkaisuutta, mutta myös murhia..

"Kuitenkin minusta tuntui, että he tavallaan nauttivat tilanteesta, että heistä oli jännittävää ja sensaatiomaista olla tapahtumien keskipisteessä - eikä kukaan heistä ajatellut Inkeriä, joka vielä eilen oli ollut lämmin ja elävä ja pannut papiljotteja hiuksiin ja pukeutunut grafiitinharmaaseensa mennäkseen tapaamaan jotakuta, jonka silmissä hän halusi olla tyylikäs"

Mielipide:

Ihan mielenkiintoinen, pitkästä aikaa kotimainen kirja. Kotimaisia dekkareita ei kyllä ole tullut paljoa luettua.. Noh, juoni oli ihan hyvä ja ympäristö ainakin mielenkiintoinen. Murhaajan pystyi päättelemään itse ja arvasinkin sen aika alussa jo. Henkilöt eivät mielestäni olleet kovin moniulotteisia, eikä heihin oikein päässyt tutustumaan.
Mutta luettava, Tähtiä kolme:
***

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen kuukauden katsaus

 Koontipostaus huhti-, touko- ja kesäkuulta.  Bloggaaminen on ollut tauolla perheen sairaustapauksen vuoksi. Instagramiin olen päivittänyt ...